Accident grav în Satu Mare pe DN19A. Intervine elicopterul SMURD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Un accident grav ce a avut loc în Satu Mare blochează DN 19A.

Circulaţia a fost blocată pe DN 19A, joi, în localitatea Beltiug din judeţul Satu Mare, în urma unui accident rutier, la faţa locului fiind solicitat elicopterul SMURD, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

"În zona localităţii Beltiug, judeţul Satu Mare, a avut loc o coliziune frontală între două autovehicule, accident în urma căruia un pasager a rămas încarcerat. Elicopterul SMURD aterizează la faţa locului, astfel că traficul este oprit pe ambele sensuri", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform sursei citate, circulaţia a fost deviată temporar prin parcarea unei benzinării. Traficul rutier urmează să fie reluat normal după finalizarea intervenţiei echipelor de salvare.

Accident urmat de incendiu în Teleorman

Un şofer în vârstă de 36 de ani a murit, marţi seara, după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod şi autovehiculul a luat foc, informează IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

„În ziua de 21 decembrie, la ora 21:10, în comuna Salcia, pe o stradă din localitate, un bărbat de 36 ani, din comuna Salcia, judeţul Teleorman, în timp ce conducea auto proprietate personală, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat, carbonizat, autoturismul arzând în totalitate”, precizează IPJ Teleorman. Conform sursei citate, poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. 

Accident în zona Popești-Leordeni. Șapte mașini s-au ciocnit

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe Centura București (DNCB), în zona orașului Popești-Leordeni, județul Ilfov, a avut loc o coliziune față-spate în care au fost implicate șapte autovehicule. În urma accidentului, două persoane care au fost rănite, au solicitat îngrijiri medicale la fața locului. Circulația este întreruptă, evenimentul rutier având loc în apropierea unui sector de drum cu lucrări la partea carosabilă.” arătau primele informații. 

Citește aici mai multe: Accident urmat de incendiu în Teleorman. Șoferul de 36 de ani a murit carbonizat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel