Accident GRAV în Prahova. Un copil de 8 ani a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Poliţia Română / Arhivă foto
Foto: Poliţia Română / Arhivă foto
O fetiţă de 8 ani şi mama ei au fost accidentate, joi dimineaţă, în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni în comuna Plopu. Minora a decedat în urma impactului.

Încet-încet, Prahova revine la nefericita tradiție a accidentelor rutiere grave. În ultimele zile, mai multe evenimente rutiere grave au fost raportate de poliţişti. Cel mai recent accident s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7.30, în comuna Plopu, pe DJ 102E. O femeie și o fetiță, care traversau carosabilul, au fost lovite de o mașină. Din nefericire, copilul a decedat. 

IPJ Prahova a comunicat: ”Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu a surprins și accidentat doi pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii în vârstă de 48 de ani și decesul minorei de 8 ani. Femeia are traumatism cranio-cerebral frontal și fractură deschisă la picior. Pentru salvarea acesteia s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD.

În acest moment traficul este blocat pentru cercetare la loculul accidentului. Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. În cauză, poliţiştii efectuează verificari pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Revenim cu detalii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel