Accident grav în județul Galați. Update: 3 morți și 8 răniți în urma impactului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Un accident grav de circulație s-a produs, luni dimineață, în județul Galați.

Update

3 persoane și-au pierdut viața, doi bărbați și o femeie. Este vorba de un tată, de fiica acestuia și încă un bărbat. 

Autoturismul care a intrat în coliziune cu microbuzul a avut viteza de 160 e kilometri pe oră, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit de microbuz.

Update

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 25 Galați-Tecuci, în zona localității Independența, județul Galați, un microbuz de transport persoane a colizionat un autoturism. Din primele informații, 8 persoane au suferit leziuni, dintre care una este încarcerată. A fost activat planul roșu de intervenție.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția forțelor MAI la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 08:00, a transmis Poliția Română.

Știrea inițială

Un accident grav de circulație s-a produs, luni dimineața, pe Drumul Național 25 Galați-Tecuci, în zona localității Independența. Un microbuz care transporta persoane a intrat în coliziune cu un autoturism, impact în urma căruia 8 persoane au suferit leziuni, dintre care trei și-ar fi pierdut viața, potrivit Antena 3 CNN.

Au fost chemate la fața locului echipaje de descarcerare pentru a scoate trupurile celor decedați. De asemenea, Planul Roșu de intervenție a fost activat.

Traficul a fost sistat pe ambele sensuri de mers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel