Accident grav în Hunedoara: Două elicoptere SMURD la locul impactului/ O fetiță de cinci ani și două femei, rănite grav
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ISU Hunedoara
foto ISU Hunedoara
Un accident grav s-a produs în Hunedoara.

UPDATE: ”În urma deciziei medicilor de la UPU Deva, elicopterul SMURD, aflat la locul accidentului auto de la Șoimuș, a preluat și efectuează transportul la spital, la Timișoara, pentru o fetiță în vârstă de 5 ani, rănită în urma coliziunii dintre cele două autoturisme”, a transmis ISU Hunedoara.

UPDATE: ”La data de 22 iunie 2024, în jurul orei 13.20, pe DN761, în localitatea Șoimuș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane, respectiv 4 adulți și o minoră în vârstă de 5 ani. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 65 de ani, din comună Băița, care circula pe DN761, pe sensul de mers Chiscadaga-Deva, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a lovit un alt autoturism, care se deplasa din direcția opusă, fiind condus de o femeie de 39 de ani, din județul Timiș. În urmă evenimentului rutier, 5 persoane au fost rănite, dintre acestea 3 fiind transportate la UPU Deva, iar două au primit îngrijiri la fața locului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală”, anunță IPJ Hunedoara. 

UPDATE: În urma accidentului, au rezultat 5 victime: 4 adulți și un minor. Toate cele 5 persoane au fost transportate la UPU Deva. 3 dintre ele, 2 femei și copilul, sunt într-o stare mai gravă.

UPDATE: În urma accidentului, 5 victime au fost transportate la UPU Deva (4 conștiente și 1 inconștientă). Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Un accident grav s-a produs în Hunedoara, pe DN 76. În accident, au fost implicate două autoturisme. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor operative. 

La fața locului, au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială de transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD. În sprijinul echipajelor de intervenție, la caz au fost trimise și 3 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță. 

Din informațiile primite la acest moment, în accidentul rutier ar fi implicate 8 persoane. Două elicoptere SMURD au ajuns la locul producerii accidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel