Accident grav în Germania: Cel puțin 5 oameni au murit după ce un autocar FlixBus s-a răsturnat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Agerpres via Reuters
foto: Agerpres via Reuters
Cel puțin cinci oameni și-au pierdut viața.

Cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața și mai multe au fost rănite într-un tragic accident de autobuz care a avut loc miercuri pe autostrada A9, în apropierea orașului Leipzig din estul Germaniei, conform declarațiilor poliției germane, relatează DPA și Reuters.

Sursele locale au raportat că cinci persoane au decedat după ce un autobuz al companiei FlixBus a efectuat brusc un viraj la dreapta pe autostrada care leagă orașele Berlin și München și s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut în jurul orei locale 9:45 AM (08:45 GMT).

"Câteva persoane au fost rănite mortal într-un grav accident de circulaţie produs pe autostrada A9. Numărul victimelor este mare", conform unui anunţ făcut de poliţia landului Saxonia pe reţeaua de socializare X.

Iniţial, circulaţia pe direcţia spre Munchen a fost restricționată, după care au fost închise ambele direcţii de mers. Mai multe ambulanţe şi elicoptere au sosit la locul accidentului pentru a prelua victimele.

"Circumstanţele exacte ale accidentului nu sunt cunoscute încă", conform companiei de transport persoane FlixBus. La bordul autobuzului care se deplasa de la Berlin spre Zurich se aflau 53 de pasageri şi doi şoferi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel