Data publicării:

Accident grav în Buzău. Trei persoane au murit, alte două sunt grav rănite

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Un grav accident rutier s-a produs, marţi, în Buzău. 

În această dimineaţă, la ora 6:44, pompierii buzoieni au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs pe şoseaua ce leagă localităţile Cârligu Mic şi Glodeanu Siliştea. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o ambulanţă S.M.U.R.D. şi o autospecială de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău, o ambulanţă S.M.U.R.D. şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Punctului de Lucru Padina.

Ajunşi la faţa locului aceştia au identificat un autoturism cu cinci ocupanţi ce a părăsit partea carosabilă, trei dintre persoanele implicate în accident aflându-se încarcerate în autovehicul, şi alte doua în afara acestuia. Pompierii au desfăşurat concomitent acţiuni de descarcerare a victimelor, asigurare masuri de siguranţă împotriva izbucnirii unui incendiu şi de acordare a primului ajutor medical la faţa locului.

Dintre victimele prezente, 3 au fost declarate decedate de către echipajele S.A.J. prezente la faţa locului, uneia i-a fost acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la U.P.U. Buzău pentru îngrijiri medicale, iar în cazul celei de-a doua victimă ce se afla în viaţă, având în vedere leziunile multiple şi starea grava în care se afla, i s-a acordat primul ajutor medical, fiind solicitat la faţa locului un elicopter S.M.U.R.D. ce a transportat-o ulterior la spitalul Floreasca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel