Data publicării:

Accident grav în Buzău. Patru persoane, între care un copil de 7 ani, transportate la spital

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital, sâmbătă, între acestea şi un copil de 7 ani, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.  

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, evenimentul rutier s-a produs pe DN2 (E85), la ieşire din localitatea Gura Câlnăului.

Din primele date de la faţa locului este vorba despre o coliziune între trei autoturisme - două maşini se deplasau pe sensul de mers Buzău spre Râmnicu Sărat, conduse de doi bărbaţi în vârstă de 24 şi 38 de ani, din Buzău şi Bucureşti, şi o a treia, condusă pe sensul opus de mers, de un bărbat de 45 de ani, din Vrancea.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă, Poliţie şi pompieri.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane - şoferul de 45 de ani, un minor de 7 ani, din Vrancea, şoferul de 24 de ani şi pasagera acestuia, o tânără de 24 de ani, din Zărneşti. Persoanele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale", a precizat IPJ Buzău, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel