Accident grav. Bărbat, moarte șocantă. Scene revoltătoare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Accident
Accident
Un bărbat de 30 de ani a murit după ce a suferit un grav accident. Mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod, în noaptea de miercuri spre joi, pe şoseaua dintre Zalău şi Panic.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimei şi a unui alt bărbat aflat din autoturism.

"Miercuri noaptea spre joi, dispeceratul ISU-Ambulanţă a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112, despre producerea unui eveniment rutier pe DN1 F, între localităţile Panic şi Zalău. Pompierii zălăuani s-au deplasat imediat la faţa locului cu trei autospeciale, una cu apă şi spumă, o descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD, şi au descarcerat cele două persoane prinse între fiarele contorsionate din autoturism", se arată într-o informare de presă dată publicităţii joi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.

Potrivit sursei citate, pasagerul rănit a fost preluat de către echipajul SMURD şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor SMURD Zalău.

"Şoferul a fost resuscitat de către un echipaj SAJ cu medic, însă din nefericire nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decedat", se mai arată în informarea ISU Sălaj.

Vezi și: Șofer sub influența alcoolului, grav accident rutier

Politician, mort într-un accident rutier. PRO România, în doliu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel