Urmărește emisiunea live
Accident FRONTAL în Constanța. Un om a MURIT. S-a reușit resuscitarea unei victime. Alte trei victime
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Două maşini s-au ciocnit frontal în Constanţa. Salvatorii fac manevre de resuscitare la faţa locului. 

UPDATE: Declaraţii despre starea victimelor de la SAJ Constanţa 

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, cadrele medicale reuşind resuscitarea la faţa locului a uneia dintre acestea, în urma accidentui rutier produs, miercuri, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, în zona Tariverde.

"Este vorba de cinci pacienţi: unul decedat; unul în stop cardio-respirator la care s-a efectuat protocolul de resuscitare şi a dat rezultat, este un stop resuscitat, va fi transportat la spitalul judeţean; un pacient cu traumatism abdominal şi cranian, conştient; unul cu traumatism abdominal, conştient; altul, conştient, stabil, fără marcă traumatică. Toţi patru vor fi transportaţi la spitalul judeţean", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, dr. Claudia Tatarici, conform Agerpres.

- ştirea iniţială - 

Patru persoane au fost rănite, dintre care una se află în stop cardio-respirator, în urma unui accident rutier produs, miercuri, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, în zona Tariverde.

Conform presei locale, una dintre persoane a murit, deşi cadrele medicale deplasate la faţa locului au încercat minute în şir resuscitarea. Celelalte victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

La locul producerii accidentului rutier s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 22 Constanţa - Tulcea, între localităţile Tariverde şi Palazu Mic, judeţul Constanţa, circulaţia fiind oprită în ambele sensuri. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, fiind efectuate manevre pentru descarcerarea a două dintre acestea, scrie Agerpres.

DN22, Constanţa - Tulcea, locul unor accidente înfiorătoare 

În iulie, un alt accident groaznic a avut loc pe aceeaşi şosea. În accident au fost implicate două mașini. În urma impactului, o femeie de 42 de ani a murit, un copil de 4 ani a fost grav rănit, iar alte două persoane au suferit răni ușoare. Copilul a fost dus la spital cu un elicopter SMURD, iar celelalte două victime cu ambulanțele.VEZI CONTINUAREA AICI

În aceeaşi zi, 5 iulie, informează realitateadeconstanta.net, un microbuz de transport persoane s-a răsturnat, după un accident în care au mai fost implicate alte două maşini. Patru persoane au fost rănite atunci. 

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, la locul accidentului s-a constatat că în cele trei autovehicule s-au aflat 27 de persoane, dintre care patru au necesitat transportarea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe SCJU).

Este vorba de un tânăr de 21 de ani, care a suferit "traumatism cranio-cerebral grav, cu amnezie retrogradă, traumatism de bazin", fiind transportat cu elicopterul la spital, un tânăr de 4 de ani - cu traumatisme la coloana cervicală şi umăr şi două femei de 58 şi 65 de ani, care au suferit policontuzii, respectiv traumatisme la umăr şi braţ.

În 2020, pe aceeaşi şosea alte două maşini s-au ciocnit, iar o femeie a murit. Alte două victime au fost transportate atunci, în stare critică, la spital, cu elicopterul SMURD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel