Accident DN2. PLANUL ROŞU de intervenţie, activat - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
ISU Ialomiţa a activat, duminică după-amiază, Planul Roşu de Intervenţie în urma unui accident rutier grav, produs pe DN 2, pe raza judeţului Ialomiţa.

UPDATE: Cinci persoane grav rănite care iniţial au fost îndrumate la Spitalul Municipal din Urziceni vor fi transportate la două spitale din Capitală.

UPDATE: Una dintre victimele accidentului din Urziceni, transportată cu elicopertul la Floreasca, în stare gravă.

UPDATE: "Până acum avem informaţii despre 15 persoane implicate, dintre care una decedată şi 14 rănite. A fost activat planul roşu, a fost trimis inclusiv elicopterul de la SMURD Bucureşti, o maşină de multiple victime, mai multe maşini de la SMURD şi de la Ambulanţă şi de la Pompieri, bineînţeles. Au fost şase persoane încarcerate, care au necesitat intervenţia echipelor de descarcerare. Acum aşteptăm bilanţul final, despre transportul lor: fiecare la ce spital şi cât de grav este", a spus Raed Arafat.

UPDATE: Potrivit purtătorului al InfoTrafic, Adrian Creangă, șase mașini au fost implicate. Este vorba despre cinci mașini și un microbuz.

UPDATE: În accident au fost implicate trei mașini și un microbuz.

UPDATE: Elicopterul SMURD, trimis la fața locului.

UPDATE: Două persoane au murit.

UPDATE: Potrivit Realitatea TV, În urma coliziunii puternice, 15 persoane au fost rănite, o persoană se află în comă, iar alte șapte sunt încarcerate. Se pare că în accidentul în lanţ ar fi fost implicate şase maşini.

(w670)

Din primele informaţii, sunt implicate patru autoturisme, în care s-ar afla zece persoane, unele dintre acestea fiind încarcerate.

La faţa locului au fost alertate două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru echipaje medicale SAJ. S-a solicitat şi un elicopter SMURD.

Misiunea este în desfăşurare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel