UPDATE: Numărul victimelor decedate a ajuns la 7 / Accident cu o ambulanţă în Iaşi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un grav accident de circulaţie a avut loc în Iaşi, marţi dimineaţă. A fost implicată şi o ambulanţă. 

Update: Conform România TV, toate cele 6 persoane aflate în autocamion, dar şi şoferul autoturismului, au murit. Celelalte trei persoane implicate în accident se află în afara oricărui pericol. 

Conform dr. Diana Cimpoieşu, femeia gravidă aflată în ambulanţă a fost preluată de familie, ea refuzând transportul la spital. Aceasta a confirmat pentru Realitatea Plus şi decesul celor 6 persoane din autocamion şi a şoferului autoturismului. 

Potrivit spuselor acesteia, şoferul autocamionului a fost resuscitat timp de o oră, însă viaţa acestuia nu a putut fi salvată. Singura persoană transportată la spital a fost şoferul ambulanţei. 

 - ştirea iniţială - 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în zona localității Sârca, județul Iași,  într-o curbă,  s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanță și un autoturism. Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile. La fața locului acționează echipaje medicale și descarcerarea.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir.

Conform România TV, pentru cinci persoane s-a anunţat deja decesul, în timp ce şoferul autocamionului este resuscitat la faţa locului. În ceea ce priveşte celelalte persoane, acestea au politraumatisme. În ambulanţă s-ar fi aflat şi o femeie însărcinată. 

"În aceste momente s-a produs un accident rutier grav în localitatea Bălţaţi din judeţul Iași. 5 muncitori dintr-un camion sunt în stop cardiorespirator. Sunt alte 3 persoane policontuzionate printre care și o gravidă. La fața locului au fost trimite 4 ambulanțe şi 3 medici". a explicat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD.

"Un accident rutier s-a produs în localitatea Sârca din comuna Bălțați. În accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, cu posibil 7 persoane inconștiente și 1 ambulanță SAJ cu un pacient. La locul intervenției au fost alocate, un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de Autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM ) și un echipaj de prim ajutor de la Iași, dar și două ambulanțe SAJ Iași". au explicat reprezentanții ISU Iași, conform bzi.ro.

Accident grav pe DN 65. Un om a murit, circulaţie blocată

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că luni dimineaţă, pe DN 65, la kilometrul 66+300, în zona localității Jitaru, județul Olt, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, care au intrat în coliziune frontală. În urma impactului, o persoană a decedat. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, carosabilul este uscat și vizibilitatea bună. Se efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Şoferii implicaţi în accident aveau 25, respectiv 61 e ani. Bărbatul de 61 a decedat, în timp ce tânărul de 25 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Polițiștii fac o anchetă și au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, scrie Mediafax.

Un şofer din Bucureşti, încătuşat după ce a provocat un accident

Polițiștii din Capitală au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident de circulație în care au fost implicate două autovehicule pe Bd. Ghencea la intersecție cu Str. Brașov. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

La fața locului, agenții de poliție au constatat că unul dintre conducătorii auto se află sub influența băuturilor alcoolice, iar la solicitarea de a fi testat cu aparatul alcooltest acesta a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat și încatușat.

În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel