Patru persoane au fost rănite într-un grav accident produs în Sibiu. Circulația este blocată
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Patru persoane implicate într-un accident în zona localității Agârbiciu au fost rănite. Circulația este blocată la locul accidentului.

Patru persoane au fost rănite în accidentul rutier care a avut loc pe DN14, la Agârbiciu, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, au anunţat cei de la Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Traficul la Agârbiciu este blocat la locul accidentului, potrivit Poliţiei.

Cei de la ISU au transportat la spital o femeie şi un bărbat cu traumatisme, dar conştiente.

"ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de descarcerare şi 3 echipaje SMURD pe DN14, Agârbiciu la un accident rutier produs între un autoturism şi un autocamion. La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru 4 persoane, conştiente, (3 bărbaţi şi 1 femeie). La faţa locului au acordat îngrijiri medicale şi echipaje SAJ. Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu o femeie de circa 70 de ani, politraumatizată şi un bărbat de circa 48 de ani cu traumatism cranio-cerebral", a anunţat ISU Sibiu.

Victimele sunt conștiente



Cei de la Serviciul de Ambulanţă au transportat alte două persoane rănite la spitalul din Sibiu, tot conştiente, cu traumatisme.

"SAJ Sibiu a mobilizat două echipaje la locul accidentului. Au fost transportaţi la UPU Sibiu, un bărbat 70 ani cu traumatism de bazin şi membre inferioare. A doua victimă transportată la UPU Sibiu prezintă un TCC acut frontal, este şoferul camionului. Alte două victime sunt transportate de către echipajele ISU", precizează cei de la Ambulanţa Sibiu.

Traficul rutier este deviat pe ruta DN 14 Copşa Mică - DN 14B (spre Blaj) - DJ 142J Şeica Mică- Şeica Mare DN 14, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

Cercetările continuă



"Pe DN 14, la intrarea în localitatea Agarbiciu, s-a produs o coliziune între un autocamion şi un turism, ambele conduse pe direcţia Sibiu - Mediaş. Cei 3 ocupanţi ai autoturismului, conducător auto de 45 de ani, pasagera de 69 de ani, un pasager bărbat de 74 de ani, toţi sibieni, au fost transportaţi la spital, conştienţi. Şoferul autocamionului are 47 de ani şi este din judeţul Hunedoara. Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări in vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, Elena Welter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel