Data publicării:

Accident Botoșani. Șoferul băut și bunicul său au fost transportați la spital

Autor: Andrada Oana | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Golda Falk de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Golda Falk de la Pixabay
Un șofer de 22 de ani, băut, și bunicul său, pasagerul din dreapta, au fost transportați la spital în urma unui accident produs în localitatea botoșăneană Gorbănești. 

Un grav accident de circulație a avut loc, luni dimineață, în localitatea Gorbănești, din județul Botoșani. Două persoane au fost rănite, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), ofițerul Dorina Lupu, potrivit stiri.botosani.ro.

La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție din Trușești, o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

„În urma accidentului au rezultat două victime: conducătorul auto, un tânăr de 22 ani, și un vârstnic, pasagerul din dreapta. Ambii erau în afara autoturismului când au ajuns forțele de intervenție la fața locului. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei”, a afirmat Lupu.

Tânărul s-a urcat băut la volan

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu, a transmis ulterior că șoferul se afla sub influența alcoolului.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a pierdut controlul într-o curbă la stânga, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod. Pasagerul, de 85 de ani, este bunicul acestuia”, a precizat Nenișcu.

Vezi FOTO pe stiri.botosani.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel