Accident Blăjenii de Sus, Bistriţa-Năsăud.
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Circulaţia rutieră pe DJ 151 din judeţul Bistriţa-Năsăud, drum folosit adesea ca alternativă pentru cei care călătoresc de la Bistriţa spre judeţul Cluj, a fost blocată sâmbătă dimineaţă în urma unui accident rutier, care a dus la doborârea unui stâlp de electricitate din beton. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea, un şofer în vârstă de 30 ani, din Bucureşti, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în stâlp. Bărbatul a fost rănit, dar şi soţia sa, în vârstă de 28 ani, şi cei doi copii aflaţi în maşină, de 2, respectiv 7 ani. 

Victimele au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital, iar circulaţia maşinilor a fost deviată pe o stradă lăturalnică, cu excepţia vehiculelor de tonaj greu, cărora li s-a recomandat să nu folosească această rută până când echipele Electrica nu vor reuşi să mute stâlpul căzut de-a curmezişul drumului. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ

Tot sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4,30, un alt accident grav s-a produs pe DJ 171, în localitatea Dobric, unde un bărbat de 28 ani a pierdut controlul asupra maşinii pe care o conducea într-o curbă la dreapta, a părăsit carosabilul şi a lovit un cap de pod. În urma impactului, şoferul a fost grav rănit şi a rămas încarcerat. Un alt tânăr, de 22 ani, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost de asemenea rănit. Conducătorul auto de 28 ani nu a putut fi testat pentru a se stabili dacă acesta consumase sau nu alcool, fiindu-i recoltate probe biologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel