Acces Direct nu va mai fi la Antena1. Schimbare pentru Mirela Vaida
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Mirela Vaida
Foto: Facebook / Mirela Vaida
Postul TV a luat o decizie radicală în ceea ce privește emisiunea pe care o moderează Mirela Vaida. 

Emisiunea Acces Direct nu va mai fi la Antena 1. Schimbarea se produce din ianuarie 2022, iar telespectatorii vor putea urmări acest format pe Antena Stars, scrie romaniatv.net

Nu se cunosc momentan motivele pentru care s-a făcut această modificare în grilele celor două televiziuni și nici Mirela Vaida nu a comentat subiectul recent apărut în presă.

Recent și emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, a fost mutată de la Antena 1 la Antena Stars. 

Mirela Vaida, schimbare radicală: Doamne, ce se întâmplă cu mine? Nu sunt pregătită!

Mirela Vaida a publicat pe rețelele de socializare două fotografii prin care le-a explicat fanilor săi care este motivul pentru care s-a schimbat. Mai exact, prezentatoarea Acces Direct a dezvăluit că a renunțat la rujul roșu și la bucle pentru că s-a "cumințit", iar asta vine în contextul în care va împlini 40 de ani.

"Vaaai!! Cum?? Nu-mi mai tapez eu părul? Nu-mi mai fac eu bucle de cucoană? Dar nu-mi mai dau eu ruj roșu mat cu depășire de contur? Doamne, ce se întâmplă cu mine? Nimic.. bat înspre 40 și cred că m-am cam liniștit... Ce triiist! Nu sunt pregătită!", a scris Mirela Vaida pe pagina de Instagram, alături de două fotografii cu ea.

Val de mesaje pentru Mirela Vaida: "De acum începe viața!"

- "Wow, doamna Mirela Vaida, sunteți cea mai adorabilaă doamnă din lume. Îmi place foarte mult părul dumneavoastră și îmi place foarte mult aveți o ținută foarte superbă wow"

- "Arăți mult mai tânără! Buclele, rujul roșu și cerceii mari te ascundeau cu totul pe tine așa cum ești"

- "Te înțeleg perfect. Când am împlinit 40 m-am panicat. Acum am aproape 48 și nu i-aș schimba pentru nimic în lume. E doar o cifră, draga mea"

- "Sunteți cea mai superbă prezentatoare și îmi place foarte mult cum vorbiți și cum vă îmbrăcați și aveți un corp foarte frumos. Vă apreciez foarte mult pentru ceea ce faceți în continuare și nimeni nu vă mai întrece la frumusețea pe care o aveți"

- "Ești frumoasă oricum. Frumusețea vine din interior și din armonia din familie. Tu ai o familie atât de frumoasă... trei copii absolut superbi și toate astea îți dau strălucirea din privire și un chip care nu mai are nevoie de ajustări"

- "Vaaaii, cum așa?! De acum începe viața!"

- "Eu fac 40 în ianuarie, aceleași sentimente mă încearcă și pe mine"

- "Vârsta trebuie tot timpul să fie doar un număr..."

- "Tu oricum câteodată te îmbraci ca o babă, fără supărare"

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel