Academia de Sănătate: pacienții cu afecțiuni psihiatrice și nefrologice, provocări în pandemia COVID-19
Autor: Dan Carp | Publicat pe: 12 apr 2020 / 22:26
WhatsApp
FOTO AGERPRES
O nouă ediție de excepție a emisiunii Academia de Sănătate, care va avea două părți, concentrându-se pe probleme pe care le întâmpină pacienții cu afecțiuni psihiatrice și nefrologice. Astăzi, de la ora 11.00, academicianul prof dr Irinel Popescu va discuta cu prof dr Dan Prelipceanu, medic primar psihiatru.

Ediția de astăzi, de la ora 11.00, a emisiunii Academia de Sănătate, aduce în prim plan provocările pe care le întâmpină pacienții cu afecțiuni psihiatrice în timpul pandemiei cu noul coronavirus și COVID-19.

În această parte a emisiunii, academicianului prof dr Irinel Popescu în va avea ca invitat pe prof dr Dan Prelipceanu, medic primar psihiatru și doctor în medicină, urmând ca lunea viitoare, pe 20 aprilie de la aceeași oră, să dezbată afecțiunile nefrologice alături de dr Christian-Valeriu Klein, doctor în medicină și medic primar nefrolog și de prof dr Liliana Tuță, doctor în medicină și medic primar nefrolog.

Academicianul Irinel Popescu și invitații săi vor aborda, în cele două părți ale emisiunii, în principal provocările pe care le întâmpină medici și pacienții deopotrivă în pandemia de COVID-19.

Emisiunea de astăzi, 13 aprilie, va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro