Academia de Sănătate, COVID-19: Terapia cu plasmă și problemele pacienților cu afecțiuni nefrologice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Luni, 20 aprilie, de la ora 11.00, veți putea urmări a doua a unei ediții de excepție a emisiunii Academia de Sănătate, care abordează tema terapiei cu plasmă și problemele pacienților cu afecțiuni nefrologice în timpul pandemiei cu COVID-19.

Ediția de luni, de la ora 11.00, a emisiunii Academia de Sănătate, aduce în prim plan provocările pe care le întâmpină pacienții cu afecțiuni nefrologice în timpul pandemiei cu noul coronavirus și COVID-19, dar și modul cum pacienții infectați ar putea fi vindecați cu terapia cu transfuzie de plasmă de la cei care s-au vindecat de infecție.

La începutul episodului, academicianului prof dr Irinel Popescu, va dezvălui cum funcționează terapia cu plasmă, când și cum va putea fi accesibilă pacienților români, dar și la ce rezultate ne putem aștepta.

După aceea, academicianul îi va avea invitați pe dr. Christian-Valeriu Klein, doctor în medicină și medic primar nefrolog și pe prof. dr. Liliana Tuță, doctor în medicină și medic primar nefrolog.

Emisiunea din 20 aprilie va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel