Abuz grosolan sau flexarea mușchilor? Baza Cireșarii, deschisă de Câmpeanu, închisă în week-end de Clotilde Armand
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Foto: Clotilde Armand Facebook
Foto: Clotilde Armand Facebook
În campania electorală, Clotilde Armand a făcut-o pe reporterul în fața Bazei Cireșarii, unde se adunase un grup de susținători, acuzând PSD și PNL că nu vor să permită accesul în acest parc cetățenilor Capitalei. Armand dădea vina pe primarii acestor două formațiuni, fiindcă ea candida la Primărie, mințindu-și publicul prin omisiune: Baza Cireșarii aparținea Ministerului Educației.

Pe 1 iunie, în acest an, ministrul de resort, Sorin Câmpeanu, a deschis accesul în parcul Cireșarii și a cerut primarului de la sectorul 1 să sprijine serviciile de iluminat și de salubritate, pentru întreținerea, paza și ridicarea constantă a deșeurilor provenite din întreținerea bazei în regim de deschidere către comunitatea locală.  Clotilde Armand, care a atribuit recent un contract de 100 de milioane de euro pentru plantarea de panseluțe. Tocmai ce a închis Baza Cireșarii, se plânge Ioan Mircea Pașcu, pe Facebook.

Ca și Nicușor Dan, primarul de la sectorul 1 adoră manifestările de tip ”Străzi închise”, pentru care municipalitate alocă fonduri unor ong-uri.

În cazul Cireșarii, avem de a face cu o culme a absurdului: Clotilde Armand a închis strada de acces în parcul unde s-ar putea juca fotbal sau tenis pentru a permite copiilor să se joace…pe stradă. Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al Apărării și europarlamentar, a sesizat ironia tristă a situațiile generate de incompetență și foamea de imagine.

Parcul Cireșarii rămâne gol

”Caldura mare, moncher!? Tâmpenia asta cu închiderea străzilor - ironic, in numele “străzilor deschise” - prinde tot mai mult. Stau langa baza Cireșarii, deschisă recent de ministrul educației tinerilor și părinților pentru recreere, îndeosebi in weekend, scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

In ciuda acestui fapt, un grup de părinți cu pile la Primăria Madamei Clotilde, au obținut aprobare sa închidă circulației sâmbătă și duminica trei sferturi din strada paralela cu baza sportiva, ca sa se joace pe strada doi, trei copii. Aceștia ar putea foarte bine sa se joace in parcul Cireșarii, destinat acestui scop, care rămâne astfel gol.

Cred ca aceasta tâmpenie - încurajată de Primăria Sectorului 1 - este făcută, odată pentru a oferi ocazia unei bârfe părinților respectivi (care privesc de pe scaune joaca celor 2-3 copii), apoi, ca sa își flexeze “mușchii” grupul respectiv de părinți: ce mari si tari suntem noi si ce prosti sunteți voi toți astialalti!?

Și ne mai întrebam de ce spun tot mai mulți ca Romania a ajuns țara nimănui … pentru ca tot felul de neaveniți fac tot ce le trece prin cap, in dispreț total fata de ceilalți cetățeni, fără ca cineva sa-i întrebe de sanatate!?

Mai mult, “autoritățile” locale contribuie la aceasta încălcare grosolana a drepturilor cetățenilor din zona, aprobând si punând in aplicare acest abuz grosolan”, concluzionează Ioan Mircea Pașcu.

În campania electorală, Clotilde Armand își exersa talentul de reporter, întrebând câțiva oameni mobilizați la Baza Cireșarii ”ce ați dori pentru acești copii frumoși?”. Clic aici pentru a vedea clipul video.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel