Abramovici: Primă fabuloasă pentru di Mateo, dacă Chelsea câștigă Liga Campionilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
abramovici-
abramovici-

Barcelona a ratat, aseară, calificarea în cea mai prestigioasă competiție europeană de fotbal. Patronul clubului de fotbal Chelsea, miliardarul rus Roman Abramovici, a mărturisit că, în eventualitatea unei victorii în Liga Campionilor, antrenorul echipei sale, Roberto di Matteo, va primi un bonus de peste un milion de dolari, informează The Times.

În pofida faptului că Roberto di Mateo este angajat doar cu titlu provizoriu, el va fi răsplătit în cazul unui succes în Champions League cu 750.000 de lire sterline sau 1,2 milioane de dolari.

De altfel, Abramovici s-a declarat mulțumit de întrega activitate a tehnicianului de la Chelsea, de la venirea acestuia în martie anul trecut și intenționează chiar să-i ofere un contract ferm, scrie Fin.ro, deși, presa de specialitate, citând surse neoficiale, afirmă că patronul clubului nu renunță la ideea de a-l curta, din nou, pe fostul antreor ala echipei, Jose Mourinho, care ar primi un salariu anual de 11 milioane de euro.

Echipa lui Abraprimovici are șanse limitate să repete performanța de aseară pe stadionul spaniolilor, susțin specialiștii, astfel că, prima promisă tehnicianului, are darul de a-l impulsiona pe Mateo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel