Data publicării:

Aberație din Parlamentul European. Carmen Avram: Au o singură ambiție

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
În numele mediului, sacrificând agricultura! Ce se întâmplă în Parlamentul European este o ”aberație”, apreciază Carmen Avram.

”Aberație” în Parlamentul European, așa cum a numit-o europarlamentarul Carmen Avram: ”Toate legislațiile foarte sensibile pentru agricultură nu sunt  negociate în Comisia pentru Agricultură, se duc la cea de Mediu. Cei de la Mediu, care au o singură ambiție, să avem o Europă mai curată, ceea ce e nobil, dar nu poți să o faci oricum, trebuie să ții cont și de sectoarele care sunt impactate, iar Comisia pentru Agricultură nu are decât o opinie”. 

În alte state, aceste teme impactează rezultatele alegerilor europarlamentare. Există precedentul răsunător Olanda, acolo unde un partid al fermierilor peste noapte a câștigat alegerile cu 25%, acum fiind plasat la 30%, având mari șanse să fie măcar a doua mare forță politică din Olanda, spune Carmen Avram. 

Citește și: EXCLUSIV  Țara care poate face o surpriză la alegerile europarlamentare din 2024. Carmen Avram: Au un respect imens față de pământ și se opun Green Deal-ului

Anterior, Carmen Avram a vorbit despre planul Bruxellesului cu privire la restaurarea naturii: ”tot ce am făcut din anii `50 încoace trebuie să dispară și să ne întoarcem la ce era în anii `50, deci asta înseamnă că agriculturii i s-ar fi luat toate terenurile care au fost secate pentru a fi transformate în teren agricol”. Citește aici mai mult: EXCLUSIV  Planul de la Bruxelles care ar vrea să inunde 600.000 de hectare de teren arabil din România: Tot ce am făcut din anii `50 trebuia să dispară

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel