Aberația Primăriei din zona Pieței Presei Libere
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
O decizie controversată  a fost pusă în aplicare de către administrația Primăriei în zona Pieței  Presei Libere din Capitală.

În cursul zilei de vineri pe aleea sensului  de mers dinspre Casa Presei Libere spre sensul giratoriu, în dreptul ansamblului "Aripi", a apărut o zonă de circa 30 de metri cu separatoare de sens încastrate în asfalt, care delimitează  cele  două benzi de circulație.

Nu se știe cine  sau ce a stat la   această decizie aberantă. Cert este că la numărul de centrală de la Primăria Sectorului 1 intră robotul care ne anunță că în acest moment Consiliul Local a tăiat fondurile pentru funcționarea instituției, astfel încât solicitanții se por adresa numai pe email.

Am încercat și la Primăria Generală, unde funcționarul de la Administrația Străzilor nu a fost în măsură să ne lămurească despre o acțiune a instituției.

Poate că această decizie este legată de lucrările care au început la noua stație de metrou de la Piața Presei Libere, dar în acest moment circulația în acea zonă este practic îngreunată, cu risc major de accidente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel