Abdomen plat. Andreea Sava: Secrete pentru a scăpa de grăsime
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Există patru lucruri importante lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei abdomen plat. O spune Andreea Sava.

”Abdomenul este poate cea mai sensibilă parte a corpului la alimentația proastă și un stil de viață haotic. Poți să fii slabă și totuși să ai colăcei în jurul taliei. Sigur ați văzut multe asemenea persoane. Asta se întâmplă tocmai fiindcă abdomenul, mai ales în cazul femeilor, este preferat de organism pentru depunerea grăsimilor care provin din alimente proaste, mâncatul dezorganizat, adică atunci când organismul nu are nevoie de energie așa că folosește caloriile pentru a-și face depozite de grăsimi etc”, a scris Andreea Sava pe blog.

”Ce trebuie să mai știți, extrem de important, este că grăsimea din jurul taliei este semn de grăsime viscerală, adică în interior, în jurul organelor, lucru extrem de periculos pentru sănătate. Acum că am făcut o scurtă introducere explicativă, să trecem și la cele 4 cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți și mai ales să le faceți dacă vreți abdomen plat și frumos tonifiat:

1. Oricât de slabă ai fi, dacă ai grăsime pe abdomen, trebuie să slăbeşti

Şi asta o vei face doar prin exerciţii cardio: bicicletă, alergare, sărituri. De fapt, orice antrenament trebuie să le includă, pe lângă exerciţiile de forţă”, a mai notat jurnalista. Citiți continuarea pe blogul Andreei Sava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel