A XX-a ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun, un succes. 472.600 euro strânși pentru copii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
A XX-a ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun organizat de „Salvați Copiii România” a adunat 472.600 de euro în urma licitației și din sponsorizări, în cadrul unui eveniment care a fost transmis pe pagina de Facebook a organizației.

Conform Agerpres, bradul „O lume minunată! – Bradul Salvați Copiii”, a fost cel mai licitat. Acesta fusese realizat de copii voluntari, cu sprijinul Ștefaniei Mircea, coordonator programe mortalitate infantilă al organizației, brad pentru care a fost licitată suma de 100.000 de euro, bani oferiți de mai multe companii.

„Bradul «Salvați Copiii», ca în fiecare an, își propune să ofere bucurie, dragoste și recunoștință. Pentru că fiecare copil merită o copilărie fericită, povestea bradului ilustrează într-un mod subtil lumea minunată a copilăriei. Prin culoare, compoziție și materialele alese ne dorim să simțiți pentru câteva clipe fericirea de a fi copil și bucuria de a revedea momentele deosebite petrecute alături de bunici și părinți. Toate acestea sunt ocrotite de razele lunii care împart tuturor copiilor spiritul minunat al sărbătorilor de iarnă”, se arată în descrierea bradului „O lume minunată!” de pe site-ul Artmark.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel