A treia seară de manifestații: Protest cu peste 10.000 de oameni în Piața Universității - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Piaţa Universităţii este joi, pentru a treia seară, gazda unui amplu protest împotriva clasei politice. Manifestanții care s-au adunat începând cu ora 18:00 în zonă au blocat bulevardul Bălcescu. Pentru început, a fost vorba despre aproximativ 1.000 de oameni, dar, la fel ca serile trecute, în doar o oră numărul acestora a ajuns la circa 10.000, și continuă să crească odată cu trecerea timpului.

UPDATE: - ora 20:13 - A fost blocat și bulevardul Elisabeta, după ce aproximativ 1.000 de studenți din Regie și-au făcut apariția în Piața Universității.

- ora 19:10 -  Incident între protestatari la Universitate, din cauza unui mesaj anti-Iohannis

Un incident izolat are loc în Piața Universității între mai mulți protestatari. Totul a pornit de la un bărbat care a afișat o pancartă cu un mesaj prin care îi cerea demisia președintelui Klaus Iohannis. Acesta a fost dezaprobat imediat de oamenii din jurul său. După câteva momente, a renunțat la pancarta sa și a fost înconjurat de mai mulți jandarmi.

--------------------------

Știrea inițială: 

Manifestanţii care au blocat bulevardul Bălcescu strigă ”Corupţia ucide!”, ”Parlament penal, marş la tribunal!”, iar unii dintre ei agită steaguri tricolore.

Protestatarii s-au adunat pentru a treia seară la rând în centrul Capitalei, manifestații similare fiind anunţate şi în alte oraşe ale ţării, după ce revolta din stradă, generată de tragedia din Clubul Colectiv, a dus marți la demisia Guvernului Victor Ponta și a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel