A slăbit 100 de kilograme ca să semene cu păpușa Barbie. Cum arată acum femeia
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Instagram - @wls_barbie
foto: Instagram - @wls_barbie
Kayla LaVende (38 de ani) a slăbit 100 de kilograme pentru a semăna cu păpușa Barbie.

Femeia, deja celebră în mediul online, nu a avut deloc o copilărie ușoară. Părinții Kaylei au apelat la diferite strategii pentru a o ajuta să piardă în greutate, dar, în mod surprinzător, atunci când a crescut, pasiunea ei pentru păpușa Barbie s-a transformat în cea mai puternică motivaţie pentru a începe să mănânce mai puţin şi mai sănătos. Kayla LaVende s-a luptat dintotdeauna cu kilogramele în exces, kilograme care s-au acumulat şi din cauza bolii tiroidiene și a lipedemului de care suferă.

Kayla îşi aminteşte că, în copilărie, părinţii îi cumpărau păpuși Barbie, sperând că acest lucru o va motiva să își regleze greutatea, dar această strategie nu a dat roade și, în cele din urmă, Kayla a ajuns să cântărească 150 de kilograme. Trecerea ei prin procesul de pierdere în greutate a fost destul de anevoioasă, cu toate că atât ea, cât și părinții ei, depuneau eforturi susținute. Dar niciuna dintre strategiile testate nu dădea rezultate. Kayla se străduia să adopte o alimentație sănătoasă, dar, așa cum a mărturisit, îi era dificil să reziste în fața ispitelor culinare. Situația s-a schimbat brusc într-un moment în care acele amintiri legate de păpușile din copilărie au căpătat o semnificație aparte.

Barbie i-a schimbat viaţa

Dragostea ei pentru păpușile Barbie a reprezentat un punct de cotitură. Odată Şi-a dorit să se asemene cu Barbie nu doar în aspect, ci și în modul în care se îmbracă: "Barbie m-a inspirat să fiu creativă, optimistă, plină de vitalitate și culoare", a dezvăluit Kayla într-un interviu pentru Daily Mail.

Motivată să-și schimbe viața, ea a început să facă alegeri alimentare mai sănătoase și să evite mâncărurile calorice. Pe lângă asta, a introdus exercițiile fizice în rutina sa zilnică. Kayla a recurs și la o intervenție chirurgicală de slăbire, iar astfel mesele servite zilnic nu mai erau la fel de generoase.

Obsesia pentru păpușile Barbie a acționat ca un catalizator pentru schimbare în viața Kaylei, ducând la o abordare mai sănătoasă și mai pozitivă a vieții și la angajamentul față de propriul său corp. Kayla a slăbit 100 de kilograme, iar noua siluetă o face, într-adevăr, să semene destul de mult cu păpușa Barbie: Kayla este urmărită de peste 20.000 de oameni pe contul ei de Instagram unde postează frecvent imagini cu noua ei siluetă de care este foarte mândră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel