A salvat un pui de animal, crezând că este o pisică. Când a crescut, i-a șocat pe toți
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Luna The Panther, Facebook
foto: Luna The Panther, Facebook
O femeie din Siberia a avut parte de șocul vieții ei. Inițial, a salvat un animal abandonat, crezând că este vorba despre un pui de pisică. Mare i-a fost surprinderea când a aflat, mai târziu, ce animal era, de fapt.

Atunci când a găsit micuța creatură, tânăra a hotărât să o aducă acasă imediat. Din cauza dimensiunilor reduse și a trăsăturilor aparent obișnuite, a presupus că este vorba despre un pui de pisică. A hrănit animalul cu un biberon special și a avut grijă de el o bună bucată de timp. În momentul în care l-a găsit, animăluțul nici măcar nu avea ochii deschiși, semn că abia fusese născut.

Abia mai târziu avea să descopere că, de fapt, salvase de la moarte o... panteră, potrivit NDTV.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by brothatsnature (@brothatsnature)

Cu toate aceasta, pantera a fost integrată în familie alături de un cățel din rasa Rottweiler. Și chiar dacă fac parte din specii diferite, cele două animale s-au împrietenit și se înțeleg de minune.

Profilul de Instagram al Lunei a captat atenția în mod remarcabil, acumulând o comunitate impresionantă de 4,3 milioane de urmăritori. Prin imaginile și videoclipurile împărtășite de stăpâna panterei se remarcă latura afectuoasă a acestui animal aparent sălbatic, ceea ce a dus rapid la viralizarea postărilor. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna (@luna_the_pantera)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel