A pierdut avionul! Maluma, îndrăgostit de România!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Celebrul artist columbian Maluma s-a îndrăgostit de București și de distracția din Capitală. 

I-a plăcut atât de mult în România, încât a petrecut în club până a pierdut avionul! Probabil și prezențele feminine de la noi l-au fascinat, căci încă de la concertul de la Romexpo a complimentat româncele și a spus că sunt spectaculoase și extrem de frumoase!

(oar_w460)

(oar_w460)

Potrivit Cancan.ro, Maluma a mers după super show-ul pe care l-a făcut la București în clubul în care s-a distrat cu o seară înainte, Face Club. A fost însoțit de o parte din staff-ul său și a comandat mai multe sticle de șampanie scumpă. Distracție și fete frumoase! Bineînțeles că româncele nu au lipsit de la masa artistului latin al momentului! Nu a mai contat că trebuia să plece cu avionul la șase dimineața și a fost cât pe ce să-și mai prelungească șederea în România. Norocul său însă că aeronava a fost una privată, așa că a reușit să plece mai târziu cu două ore.

(oar_w460)

Se pare că își dorește să revină curând în țara noastră, după concertele pe care le are, și și-a propus să organizeze aici o super petrecere. Să vedem dacă se ține de cuvânt!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel