A născut la 101 ani! Au crezut că e fake-news și s-au REVOLTAT. Cum e POSIBIL: "I-am cerut iertare"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O femeie a născut la 101 ani. Iată explicația medicilor și povestea incredibilă a femeii. 

Povestea de viaţă a unei femei din Italia a impresionat o lume întreagă. În anul 2017, Anatolia Vertadella a născut un băiețel perfect sănătos, deși avea 101 ani, iar tatăl copilului are doar 26 de ani. Chiar dacă pare greu de crezu, medicii au o explicaţie valabilă din punct de vedere ştiinţific.

Deși la acea vreme oamenii au pus o mulțime de întrebări, crezând că este un fake-news și că, de fapt, femeia ținea în brațe un strănepot, cercetătorii au reacționat imediat, spulberând știrile false. Ei bine, bătrâna şi-a făcut un transplant de ovar într-o clinică din Turcia, reușind astfel, în ciuda vârstei înaintate, să devină mamă.

Intervenția a fost una intens criticată de medicii din întreaga lume, care au susținut că viața Anatoliei a fost pusă în pericol, dar finalul a fost unul cât se poate de fericit și neașteptat. Copilul a fost cel de-al 17-lea copil născut de Anatolia Vertadella de-a lungul vieţii.

Și-a cunoscut iubitul pe internet

"L-am întâlnit pe tatăl lui Francesco pe internet, în timp ce încearcam să găsesc un tată pentru copilul meu. Acest om în vârstă de 26 de ani este catolic și asta este tot ceea ce contează pentru mine. Știu că nu suntem căsătoriți și că el nu va juca un rol important în viața lui Francesco, dar i-am scris Papei și i-am cerut iertare", a spus Anatolia, citează b1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel