Data publicării:

A murit soțul Eugeniei Vodă, scriitorul Adrian Lustig. A scris scenariile filmelor "Nuntă mută", "Funeralii fericite" şi "Minte-mă frumos!"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Facebook, Adrian Lustig
Foto: Facebook, Adrian Lustig
Scriitor şi scenarist de marcă, soţul cunoscutei prezentatoare de televiziune Eugenia Vodă s-a stins discret, aşa cum i-a fost şi viaţa, departe de reflectoare.

Puţină lume ştie că moderatoarea emisiunii "Profesioniştii", Eugenia Vodă, a fost căsătorită cu scriitorul și scenaristul Adrian Lustig. Din păcate, omul de litere a urcat azi în stele iar reacţiile cunoscuţilor din online arată cât de apreciat era în lumea teatrului şi filmului.

Ultima mare realizare a fost filmul "Nunți, botezuri, înmormântări" care în iarna acestui an a intrat şi pe Netflix.

Adrian Lustig s-a născut pe 29 septembrie 1953.

Acesta a scris scenariul câtorva filme cunoscute din România, cum ar fi Nunta mută (2008), Minte-mă frumos (2012), Lindenfeld, o poveste de dragoste (2013), „Minte-ma frumos in centrul vechi” (2017) sau Funeralii fericite (2013).

A scris de asemenea piese de teatru (Poker, Clinica, Nepotu’) dar și romane de succes (Romanta cu stagiari, Un loc pe roata, Legea timiditatii universale, Un ceai cu tipele de simbata), notează Wikipedia.

"Cele mai proaste zile sunt alea-n care auzi c-ai mai pierdut un prieten. E vorba de Adrian Lustig. Scriitor si scenarist de top, prieten de-o viaţă. Dac-aţi văzut “Nunta muta” sau “Funeralii fericite”, în care-am jucat şi eu, ştiţi despre ce vorbesc. Dacă nu, puneţi mâna şi vedeţi-le. Păcat, mare păcat, da’ asta-i viaţa", a scris Serghei Niculescu Mizil pe Facebook.

                                             

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel