A murit Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit astăzi, la nici doi ani de la moartea omului de televiziune.

Anunțul a fost făcut chiar de Oana Cuzino, pe rețelele de socializare, iar mesajele de condoleanțe au început să curgă pe pagina ei.

Petruța împlinise 52 de ani, luna trecută, ba chiar a dat o petrecere și părea că se simte mai bine după lupta cu o boală necruțătoare cu care se lupta de ceva timp, relatează România TV.

Andrei Gheorghe a murit în luna martie a anului trecut, iar de atunci fosta soție a continuat să-i cinstească memoria. Cei doi au avut un mariaj de șase ani și s-au despărțit în anul 2014, dar au continuat să fie o familie.

Petruța avea trei copii din prima căsnicie, copii pe care Andrei Gheorghe îi adoptase.

Mesajul Oanei Cuzino

"Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație. Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi. Mulțumim", a scris Oana Cuzino pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel