A murit Lisa Loring, actriţa care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Lisa Loring, actriţa care a interpretat rolul lui Wednesday în prima ecranizare a Familiei Addams, a murit la vârsta de 64 de ani. 

Actriţa ar fi murit în urma unui atac cerebral, scrie Daily Mail. Moartea sa a fost confirmată de Laure Jacobson, unul dintre cei mai buni prieteni ai actriţei. 

"Cu mare tristeţe, anunţ că prietena noastră, Lisa Loring, a murit. În urmă cu patru zile, a suferit un atac cerebral masiv, cauzat de fumat şi de tensiune ridicată. 

A stat trei zile conectată la aparate, dar ieri, familia a luat decizia dificilă de a o deconecta. Lisa a murit noaptea trecută", a scris acesta. 

Personajul interpretat de Loring a fost readus în atenţia publicului graţie serialului de pe Netflix filmat şi în România, în care rolul de Wednesday a fost itnerpretat de Jenna Ortega. 

Loring a interpretat şi ea personajul, în prima ecranizare a Familiei Addams. Serialul a avut două sezoane, 64 de episoade, între 1964 şi 1966. 

"Lisa este încastrată în cultura pop şi în inimile noastre. Va fi mereu Wednesday Addams. Frumoasă, bună, o mamă iubitoare. Moştenirea Lisei în lumea showbizului este uriaşă. Iar familiei sale i-a lăsat o zestre plină de umor, afecţiune şi dragoste. Odihneşte-te în pace, Lisa. La naiba, erai foarte distractivă", a mai scris Jacobson. 

Lisa Loring a fost măritată de patru ori şi a lăsat în urmă două fiice. Una dintre acestea, Vanessa Foumberg, a confirmat decesul mamei sale. 

"S-a stins liniştită, având fiicele alături", a declarat ea. 

Jenna Ortega, nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul principal din Wednesday, serialul filmat în România.

Jenna Ortega a fost nominalizată la categoria „Best Actress in a TV Series - Musical or Comedy”, pentru rolul din producția Wednesday, filmată în România. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel