A murit Joey Jordison, unul dintre cei mai importanţi toboşari rock din lume
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 28 iul, 11:51
WhatsApp
Joey Jordison s-a stins din viață.

Joey Jordison, unul dintre cei mai importanţi toboşari rock din lume, cofondator al trupei hard rock Slipknot, s-a stins din viață. Avea 46 de ani.

Familia lui Joey Jordison este cea care a anunțat decesul toboşarului, fără să dezvăluie cauza decesului. Familia a anunțat doar că artistul a murit în somn, „liniștit”. 

„Moartea lui Joey ne-a lăsat cu inimile golite și o tristețe de nedescris. Cei care l-au cunoscut pe Joey au înțeles inteligența sa, personalitatea sa blândă, inima uriașă și dragostea pentru familie și muzică”, se arată în comunicatul familiei, citat de Variety.

Familia lui Joey a cerut tuturor să îi respecte intimitatea.

G Ad:

În câteva ore de la anunț, trupa Slipknot a postat o simplă imagine neagră pe rețelele sociale.

Slipknot a explodat pe scena muzicală din Des Moines, Iowa, în anii '90. Jordison a fost un membru extrem de vizibil al formației.

El a fost membru de la formarea trupei, în 1995, până la sfârșitul anului 2013. Deși nu s-a făcut nicio declarație oficială, surse declarau atunci că a fost dat afară din trupă.

Cu formația heavy metal Slipknot a câștigat premii Grammy. A fost și chitarist și vocalist pentru formația Murderdolls și baterist al lui Rob Zombie, notează Mediafax.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro