Data publicării:

A murit ieşeanul care a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
A murit ieşeanul care a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto / Foto: Pixabay
A murit ieşeanul care a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto / Foto: Pixabay

Ieşeanul care a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto a murit.

Mihai Cazacu, un bărbat din Iași care a devenit milionar în euro după ce a câştigat la Loto 6/49, a murit. El a nimerit cele şase noroase în 2008, atunci când în conturi i-au intrat 3,8 milioane de euro.

De atunci, bărbatul ar fi avut parte numai de belele. El a pierdut o mare parte din sumă în urma unor investiţii neinspirate și a fost bătut din cauza unor presupuse datorii. Totodată, milionarul a fost cercetat pentru evaziune fiscală şi conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Mai exact, în luna martie 2014, Mihai Cazacu a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea un Audi Q7 în stare de ebrietate. Atunci, a refuzat să i se recolteze probe biologice şi a sărit la bătaie la poliţişti.

Cum a murit bărbatul

În trecut bărbatul a fost condamnat şi pentru ultraj contra bunelor moravuri după ce s-a bătut cu interlopi din clanul Gangal.

Această faptă ar fi avut loc pe 9 ianuarie 2010. În acea zi, Con­stantin Gangal, membru unul clan de infractori din Iaşi, l-a sunat pe milionarul de la Loto pentru a-i cere cu împrumut o maşină de lux. Cei doi, împreună cu alte două persoane, s-au întâlnit în oraşul Târ­gu Frumos, unde au consumat bău­turi alcoolice până la miezul nopţii. Ulterior, într-un alt local, ieşenii au început să se certe.

"După schimbul de replici, învinuiţii s-au ridicat de la masă, s-au îmbrâncit şi lovit reciproc cu pumnii, cu piese de veselă şi mobilier. Clienţii din bar au fugit, iar barmanii s-au ascuns după bar", au arătat atunci procurorii.

Mihai Cazacu a încetat din viață la Constanța în urma unui stop cardiac, scrie Ziarul de Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel