A murit fiica lui Elvis Presley
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Lisa Marie Presley, unica fiică a legendei rock Elvis Presley, a murit.

Cântăreaţa Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, informează presa americană, citată de AFP.

„Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit“, a spus mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People. Se pare că aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar joi dimineață a fost transportată la spital. Ulterior, a fost plasată în comă artificială, sub asistenţă respiratorie, după un stop cardiac, potrivit site-ului TMZ care s-a bazat pe surse anonime.

Lisa Mrie Presley a fost găsită în stare de inconștiență de menajeră, la casa sa din Calabasas, o suburbie de lux a Los Angelesului.

Înainte de sosirea ambulanței, fostul ei soț Danny Keough, locatar al proprietății, i-a făcut un masaj de resuscitare cardiacă.

„Era cea mai pasionată, puternică şi iubitoare femeie pe care o cunosc“, a a spus mama ei în comunicatul pentru People.

Marți, cântăreața aa asistat la ceremonia Globurilor de Aur

Cântăreaţa a asistat marţi, alături de mama ei Priscilla Presley, la ceremonia Globurilor de Aur, în cursul căreia actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic graţie rolului interpretat în pelicula „Elvis“.

Actorul, a cărui încarnare mai adevărată decât natura a legendei rock'n'roll-ului a fost apreciată pe scară largă, a dedicat un cuvânt celor două femei în timpul discursului său de pe scenă.

„Vă mulţumesc că mi-aţi deschis inimile, amintirile, casa voastră. Lisa Marie şi Priscilla, vă iubesc pentru totdeauna“, a spus el.

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis. Ea a controlat anterior Elvis Presley Enterprises, dar, în 2005, şi-a vândut cea mai mare parte a acţiunilor unei firme de capital privat.

De-a lungul carierei sale, Lisa Marie Presley a lansat trei albume şi este mama actriței Riley Keough, care a jucat în „Mad Max: Fury Road“.

Pe lângă Danny Keough, de care a divorţat în 1994, cântărața a mai fost căsătorită cu Nicolas Cage, Michael Jackson şi cu actorul-compozitor Michael Lockwood, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel