A murit actorul din "Fast and Furious". Walker avea doar 40 de ani-VIDEO
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Doliu în lumea filmului! Un celebru actor a murit sâmbătă noapte, într-un cumplit accident rutier.

Este vorba despre îndrăgitul actor american Paul Walker celebru pentru rolurile din seria de filme de acțiune “Fast and Furious”. Destinul său a fost curmat rapid la vârsta de 40 de ani. Și-a pierdut viața într-un teribil accident care a avut loc sâmbătă noapte. Tragedia s-a produs în apropiere de Los Angeles, California.

Anunțul a fost făcut pe pagina sa oficială de Facebook de către echipa lui Paul Walker. Potrivit mesajului postat, actorul, în vârstă de 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten al actorului. Conducătorul auto a pierdut controlul autovehiculului în comunitatea Valencia, din nordul oraşului Los Angeles.

"Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit astăzi intr-un tragic accident de masina. El era pasager în mașina unui prieten și amândoi și-au pierdut viața", se arată în mesajul postat sâmbătă seara pe pagina pagina oficială de Facebook a actorului.

Paul Walker avea 40 de ani și a devenit cunoscut în toată lumea interpretând rolul Brian O'Connor din seria de succes "Fast and Furious". El a jucat în cinci din cele șase lungmetraje ale seriei, alături de Vin Diesel și Michelle Rodriguez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel