A mai căzut o stea: Eugeniu Corneluş Cristescu
Autor: Bogdan Chirieac | Publicat pe: 10 iun 2023, 12:26
WhatsApp
Când îţi moare un prieten drag, cum a fost Eugeniu Corneluş Cristescu, de pe cerul tău mai cade o stea. Şi cerul sufletului tău rămâne tot mai gol. 

Om admirabil, Corneluş şi-a transformat talentul în renume. “Opticris – Noi avem grijă de ochii tăi” e brandul la care a lucrat cu migală întreaga viaţă”.

A fost unul dintre eroii capitalismului românesc postrevoluţionar. A luptat cu toate abuzurile sistemului, a trecut peste toate piedicile. Nu şi-a pierdut încrederea în ţara lui, nu şi-a pierdut speranţa. E unul dintre cei care au construit această ţară, făcându-şi discret şi cu trudă meseria. El a avut grijă, și după el urmașii lui se vor îngriji de ochii a milioane și milioane de români.

Corneluș si-a divinizat familia, și a fost întotdeauna cald și apropiat cu prietenii săi.
La durerea soţiei, a fiicelor, a nepoatei, a întregii familii, se adaugă astăzi durerea prietenilor săi de a-l pierde.
Corneluș a fost toată viața un munte de om, tonic, o explozie de bunătate și generozitate, un om înțelept și așezat. În ultimii ani se strânsese parcă în sine.

Corneluș a fost întreaga viața un luptător autentic. El si-a condus viața, și nu viața l-a condus pe el. La sfârșit, știind că va pleca devenise mai uşor. Poate că s-a gândit, aşa cum îl cunosc, să nu le fie greu îngerilor care îl vor purta pe aripile lor spre Dumnezeu. El, căruia i se spunea cu drag, in intimitate, Îngerașul.
La revedere, prieten drag, într-un loc unde nu e mai e nici întristare, nici suspin…

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?