A mai căzut o stea: Eugeniu Corneluş Cristescu
Data publicării:
Autor: Bogdan Chirieac
WhatsApp
Când îţi moare un prieten drag, cum a fost Eugeniu Corneluş Cristescu, de pe cerul tău mai cade o stea. Şi cerul sufletului tău rămâne tot mai gol. 

Om admirabil, Corneluş şi-a transformat talentul în renume. “Opticris – Noi avem grijă de ochii tăi” e brandul la care a lucrat cu migală întreaga viaţă”.

A fost unul dintre eroii capitalismului românesc postrevoluţionar. A luptat cu toate abuzurile sistemului, a trecut peste toate piedicile. Nu şi-a pierdut încrederea în ţara lui, nu şi-a pierdut speranţa. E unul dintre cei care au construit această ţară, făcându-şi discret şi cu trudă meseria. El a avut grijă, și după el urmașii lui se vor îngriji de ochii a milioane și milioane de români.

Corneluș si-a divinizat familia, și a fost întotdeauna cald și apropiat cu prietenii săi.
La durerea soţiei, a fiicelor, a nepoatei, a întregii familii, se adaugă astăzi durerea prietenilor săi de a-l pierde.
Corneluș a fost toată viața un munte de om, tonic, o explozie de bunătate și generozitate, un om înțelept și așezat. În ultimii ani se strânsese parcă în sine.

Corneluș a fost întreaga viața un luptător autentic. El si-a condus viața, și nu viața l-a condus pe el. La sfârșit, știind că va pleca devenise mai uşor. Poate că s-a gândit, aşa cum îl cunosc, să nu le fie greu îngerilor care îl vor purta pe aripile lor spre Dumnezeu. El, căruia i se spunea cu drag, in intimitate, Îngerașul.
La revedere, prieten drag, într-un loc unde nu e mai e nici întristare, nici suspin…

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel