Data publicării:

A lucrat 40 de ani la aceeași grădină zoo. Care a fost animalul ei preferat

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Drusillas Park UK
Foto: Facebook Drusillas Park UK
O britanică și-a celebrat cei 40 de ani de muncă la zoo printr-un interviu.

După 40 de ani de muncă la o grădină zoologică din Marea Britanie, o femeie își sărbătorește lunga carieră împărtășindu-și povestea. Conform BBC. Sue Woodgate a locuit cu familia ei de la vârsta de șase ani la Drusillas Zoo Park, lângă Eastbourne, East Sussex, unde tatăl ei era îngrijitor.

Ea devenit îngrijitor junior la 17 ani în 1984 și a lucrat acolo de atunci. Sue, care este managerul de afaceri al parcului, a spus că era “visul oricărui copil să trăiască la o grădină zoologică” și că lucrul acesta i-a “dat viață unei iubiri etenre pentru animale”.

Care e animalul său preferat

 

De-a lungul a patru decenii, ea a avansat de la ucenic la șef de îngrijitori înainte de a prelua rolul său actual de management în 2018. Sue Woodgate, care locuiește în apropierea localității Berwick, este cel mai vechi membru al personalului parcului. Ea a spus: "Nu ar trebui să avem preferați, dar trebuie să recunosc că un maimuță capucin numită Barne mi-a furat inima pe parcurs. Și am avut o legătură foarte specială cu pinguinul Humboldt Peter. Eu eram îngrijitorul de pinguini când a venit el, așa că m-a văzut ca pe o familie și eu l-am iubit.”

Woodgate a spus că cel mai înfricoșător moment al carierei sale a fost un incendiu de vegetație care a izbucnit într-un câmp lângă zoo în 2018. Ea a spus: "Am fost nevoiți să evacuăm 1.500 de vizitatori și apoi să ajutăm la stingerea focului formând un lanț și pasând găleți cu apă, stropind acoperișurile clădirilor. Am fost norocoși că niciunul dintre animale nu a fost rănit.”

Cel mai greu moment când lucrezi la zoo

Woodgate a fost foarte clară în privința celui mai rău aspect al lucrului la un zoo. "Să le spun noapte bună animalelor pentru ultima dată este întotdeauna emoționant pentru mine. Nu devine niciodată mai ușor. Aceste animale devin o a doua familie.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel