Ați donat pentru Cumințenia Pământului? Ministerul Culturii vă dă banii înapoi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ministerul Culturii și Identității Naționale a demarat procedurile premergătoare returnării sumelor de bani donate în vederea achiziționării sculpturii "Cumințenia Pământului" și reamintește că termenul limită până la care poate fi depusă cererea de restituire, pentru situațiile care presupun transmiterea unei astfel de cereri, este 31 octombrie 2017.

Persoanelor care au donat folosind următoarele mijloace, le va fi restituită suma donată fără a fi necesare alte proceduri:

· prin virament (ordin de plată în lei/dispoziție de transfer valutar intrabancar și interbancar);
· donații prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro cu plată prin card bancar;
· transfer bancar electronic (internet banking);
· prin SMS.

Persoanele care au donat prin depunere de numerar la sediile instituțiilor de credit și prin mandat poștal, sunt rugate să trimită la adresa [email protected], până la data de 31 octombrie 2017, o cerere de restituire (model atașat), însoțită de copii ale documentelor de plată și de documente justificative/dovada depunerii sumei solicitate, în conformitate cu prevederile HG nr. 1016/2016, art. 3 alin. (3).

Aceeași procedură este valabilă și pentru persoanele care, din diferite motive, nu mai dețin contul bancar din care au efectuat donația și doresc restituirea sumei într-un alt cont.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel