A găsit o geantă cu bani și un telefon. A predat tot la poliție
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
foto: businessinsider.com
foto: businessinsider.com
O femeie de 44 de ani din Craiova a dus, joi după-amiaza, la poliţie, o geantă cu suma 2.139 lei şi un telefon mobil, pe care a găsit-o pe o bancă în zona unui centru comercial din municipiu. 

Potrivit IPJ Dolj, Leonora Teicu a mers cu geanta la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova şi a povestit că, în timp ce se deplasa către domiciliu, a găsit geanta de culoare neagră aşezată pe o bancă din apropierea unui centru comercial din cartierul craiovean Rovine, situat în zona Gării Craiova, iar în încercarea de identificare a persoanei care şi-a uitat sau pierdut bunul, a deschis geanta respectivă, moment în care a observat că în interior se aflau suma de 2.139 lei, un telefon mobil marca Nokia şi o carte de identitate aparţinând unei femei domiciliate în comuna doljeană Pleniţa. 

"Nereuşind să ia legătura cu proprietara genţii, femeia de 44 de ani s-a deplasat la sediul SRPT Craiova pentru a preda bunul găsit pe stradă. Între timp, poliţiştii din cadrul SRPT Craiova au reuşit să identifice şi să ia legătura cu persoana vătămată, fiind vorba despre o femeie de 60 de ani din comuna Pleniţa, judeţul Dolj, pe care au înştiinţat-o despre aspectele anterior menţionate, rugând-o să se prezinte la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova", precizează IPJ Dolj într-un comunicat de presă. 

Femeia din Pleniţa s-a prezentat în scurt timp la sediul secţiei, iar în prezenţa ofiţerului de serviciu şi a şefului de post de la SPTF Craiova - Călători i-a fost restituită geanta cu bunurile existente. Femeia a declarat poliţiştilor că a găsit în geantă întreaga sumă de bani şi celelalte bunuri ale sale. 

Craioveanca de 44 de ani a fost felicitată de şeful Secţiei Regionale Poliţie Transporturi, care i-a oferit o diplomă în semn de recunoştinţă pentru promovarea valorilor morale şi pentru că a dat dovada de spirit civic, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel