A fost Shakira înșelată? Povestea borcanului cu gem despre care se zice că ar fi fost indiciul trădării în dragoste. Ce spune artista despre zvonuri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Shakira a aflat că soțul o înșeală... dintr-un borcan de gem. Asta au titrat timp de un an de zile ziarele din toată lumea. A existat cu adevărat o femeie care a mâncat din borcanul cu gem al Shakirei?

După ce publicația ShowNews Today a raportat că Shakira ar fi devenit suspicioasă privind relația ei cu Gerard Pique, cum că fotbalistul ar fi fost nemulțumit de starea borcanului de gem din frigider la întoarcerea sa acasă dintr-o călătorie, artista a decis să facă lumină în această poveste. Conform relatărilor din US Magazine, borcanul cu gem care nu era pe placul fotbalistului și nici al copiilor lor ar fi fost mai gol în ziua în care a fost verificat de Shakira. Potrivit acestor zvonuri, fotbalistul ar fi adus acasă o altă femeie care ar fi fost surprinsă mâncând din borcanul cu gem, ceea ce ar fi declanșat o serie de speculații în mass-media. 

La mai bine de un an de la această presupusă situație, Shakira a pus capăt speculațiilor, declarând în cele din urmă pentru sursa citată că această poveste "nu este adevărată". Cu această declarație, artista a încercat să clarifice și să desființeze zvonurile care au circulat în presă legate de presupusele tensiuni cu Gerard Pique.

Mesaje ascunse

Shakira a evitat în trecut să abordeze aceste speculații, dar și-a exprimat sentimentele în cântece precum "TQG" și "BZRP Music Session #53", adresându-se lui Gerard Piqué, în vârstă de 37 de ani, și iubitei acestuia, Clara Chia Marti. Într-un interviu recent, cântăreața a dezvăluit cât de mult a ajutat-o procesul de creație a cântecelor despre despărțire pentru viitorul ei album, "Las Mujeres Ya No Lloran".

"Scrisul mi-a permis să eliberez o serie de emoții care mă copleșeau", a explicat Shakira pentru publicația britanică, subliniind că a simțit nevoia să-și "suspende cariera" pe parcursul relației cu fotbalistul Gerard Piqué.

Shakira și fotbalistul Gerard Piqué și-au început relația în 2010 și împreună au doi copii: Milan, în vârstă de 11 ani, și Sasha, în vârstă de 9 ani.

Cu privire la reacția fiilor săi, Milan și Sasha, față de cântecele care abordează relația mamei lor cu Gerard Piqué, Shakira a dezvăluit: „Ei înțeleg că viața vine cu diverse provocări și că fiecare persoană găsește propriul mod de a face față durerii. Am simțit că aveam nevoie să exprim ceea ce simțeam, să scot la iveală sentimentele care mă copleșeau”, a adăugat ea în cadrul interviului amintit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel