A fost prins bărbatul din București care și-a omorât mamaia în bătaie. L-au găsit în Germania, acolo unde mai fugise o dată
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto alba24.ro
foto alba24.ro
Oţoiu Paul Gerhard, din Alba, a crezut că a scăpat după ce și-a omorât mama și a fost plasat în libertate sub control judiciar. Plecat din țară, el a fost găsit în Germania, iar acum se află în fața istanței. 

Oţoiu Paul Gerhard, bărbatul din Alba, trimis în judecată pentru că și-a omorât mama în bătaie, a fost adus în România din Germania – țară în care a fugit în urmă cu aproape un an, scrie alba24.ro

Bărbatul a fost dat în urmărire națională, apoi internațională. În luna octombrie a anului 2020, bărbatul a fost prins de autoritățile germane și plasat în arest preventiv.

Până de curând situația era incertă în ceea ce privește aducerea bărbatului în țară, însă acesta a fost trimis în România și predat autorităților pe Aeroportul Otopeni.

Incert este și modul în care bărbatul a reușit să fugă din țară, dat fiind faptul că la momentul în care a ieșit din România, acesta se afla în sub control judiciar, și mai mult de atât, țara se afla în stare de urgență.

Mai fugise o dată tot în Germania

Crima s-a petrecut în urmă cu doi ani, pe raza satului Cetea, comuna Galda de Jos. După ce și-a omorât mama în bătaie, bărbatul a fugit din țară, a fost prins de autorități tot în Germania și adus în arest preventiv. Însă, în luna februarie, Oțoiu a fost eliberat din arest preventiv și plasat în control judiciar. După o vreme, nu s-a mai prezentat, la secția de poliție din București la care trebuia să se prezinte, pentru verificări, acesta fiind cu domiciliul în capitală.

După ce nu s-a mai prezentat, autoritățile l-au dat în urmărire națională, dar și internațională. După aproape cinci luni de căutări, bărbatul a fost găsit iar pe teritoriul Germaniei, fiind în arest.

Miercuri, 31 martie, acesta a fost adus în țară, iar joi, 1 aprilie bărbatul va ajunge în fața magistraților din Alba cu propunerea de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel