A fost lansat un nou PARTID #altfel
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În această seară, a fost lansat un nou partid pe scena politică. 

Este vorba despre partidul PRO România, fondat de Daniel Constantin, fost copreședinte ALDE. Sloganul partidului este #altfel. 

”Sunteţi alături de noi la un altfel de proiect politic, la o altfel de lansare şi sunteţi într-o altfel de locaţie. Vreau să vă spun înainte de toate pentru a înlătura orice speculaţie că atunci când am stabilit data de 29 mai nu mai lucram la Ministerul Mediului, deci nu mai aveam relaţia cu cei de la meteo ca să pot să stabilesc o zi aşa frumoasă cum este cea de astăzi, aşa că îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru faptul că este alături de noi. Ne-a ajutat ca astăzi să putem să facem o lansare deosebită a unui proiect politic care se vrea înainte de toate un proiect politic relaxat care să adune oamenii, care să încerce, aşa cum am făcut şi în această seară aici, să implice oamenii, să adune opinii de la oameni şi să se asigure că tot ce vor oamenii se poate regăsi la un moment dat într-o anumită platformă” le-a spus celor prezenţi Daniel Constantin.

Partidul PRO România are filiale în 35 de județe și mai mulți parlamentari.

[citeste si]

”Acest proiect politic pe care îl lansăm, PRO România, nu este un proiect politic care a găsit cheia succesului, este un proiect politic care îşi propune de acum înainte să comunice mai mult, un proiect politic care îşi propune să lanseze o platformă care să implice oamenii nu numai înainte şi în timpul campaniei electorale, ci şi după ce un partid ajunge la guvernare, ceea ce nu se întâmplă”, a anunţat Daniel Constantin.

Formaţiunea va fi un partid de centru, cu accente patriotice. Alături de Daniel Constantin au fost prezenţi parlamentarii Sorin Cîmpeanu, Eugen Durbacă, Mircea Banias, Damian Florea, dar şi Sorin Minea, preşedintele Federaţiei Romalimenta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel