Data publicării:

A fost dezvăluită identitatea prezentatorului BBC care primea poze explicite de la adolescenți

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Timp de douăzeci de ani, Huw Edwards a ancorat programul emblematic „BBC News at Ten” - urmărit de milioane de britanici, în fiecare seară.  

Dar acum el a fost identificat drept prezentatorul în centrul acuzațiilor de comportament indecent, după cinci zile de speculații publicate în presa britanică, inclusiv de colegii de la BBC News.

În calitate de prezentator de știri cu cea mai mare vechime la BBC, Edwards a fost martor al unora dintre cele mai istorice momente din Marea Britanie.

De pildă, prezentatorul în vârstă de 61 de ani, a fost prima persoana care a informat milioane de telespectatori din întreaga lume că regina Elisabeta a II-a a murit.

El a condus zece zile extraordinare de reflectare în direct a vieții monarhului, care au culminat cu înmormântarea regretatei Regine. Vocea lui a povestit nunți regale și încoronarea regelui Carol al III-lea. Și a anunțat rezultatele alegerilor generale.

Într-o declarație în numele său, soția lui Edwards, Vicky Flind, a confirmat că acesta este prezentatorul implicat și a spus că se afla în spital după un episod grav de afectare a sănătății mintale.

El va răspunde la poveștile publicate atunci când se va simți suficient de bine pentru a face acest lucru, a transmis soția.

„Este o reamintire a faptului că, în ultimele zile, s-au jucat vieți personale în public”, a scris directorul general al BBC Tim Davie personalului. „În centrul acestui lucru se află oamenii și familiile lor”.

Huw Edwards se află în spital cu „probleme grave de sănătate mintală”, spune soția sa.

Soția sa, Vicky Flind, a spus că emite declarația în numele lui, după zile de speculații „în primul rând din preocuparea pentru bunăstarea lui mintală și pentru a ne proteja copiii”.

Ziarul The Sun a informat că prezentatorul a plătit un minor, în vârstă de 17 ani, pentru imagini explicite din punct de vedere sexual.

Poliția Metropolitană spune că Edwards, în vârstă de 61 de ani, nu se va confrunta cu nicio acțiune a oamenilor legii.

Familia transmite că prezentatorul de știri intenționează să răspundă la acuzații personal atunci când se simte suficient de bine.

„În lumina rapoartelor recente cu privire la „prezentatorul BBC”, fac această declarație în numele soțului meu Huw Edwards, după ce au fost cinci zile extrem de dificile pentru familia noastră. Fac acest lucru în primul rând din îngrijorare pentru bunăstarea lui psihică și pentru a ne proteja copiii.

Huw suferă de probleme grave de sănătate mintală. După cum este bine documentat, a fost tratat pentru depresie severă în ultimii ani.

Evenimentele din ultimele zile au înrăutățit mult situația, a mai suferit un episod grav și acum primește îngrijiri spitalicești unde va rămâne în viitorul apropiat”, a declarat soția lui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel