A fost CONDAMNAT! Pedeapsa primită de Răzvan, bărbatul care a ucis o mamă și pe fiul ei pentru droguri
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Răzvan, tânărul de 21 de ani care a ucis cu sălbăticie doi vecini de bloc, o mamă și pe fiul ei, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Iași. 

Tânărul în vârstă de 21 de ani care a ucis anul trecut doi vecini, o mamă și pe fiul ei, pentru a face rost de bani de droguri, a fost condamnat ieri, 30 iunie, de Tribunalul Iași pentru omor calificat. Magistrații au decis ca Răzvan să fie condamnat la închisoare pe viață. 

Decizia nu este definitivă. Răzvan poate contesta decizia judecătorilor de la Tribunalul Iași. 

Și-a ucis vecinii pentru a face rost de bani de droguri

Dublul asasinat din cartierul ieșean Păcurari a avut loc în aprilie 2019. Atunci, Răzvan, cunoscut ca fiind consumator de droguri, a intrat invitat în casa vecinilor săi, Radu, în vârstă de 49 de ani și Elena, de 85 de ani. 

Tânărul a luat un cuțit din bucătărie și l-a înjunghiat pe Radu, iar ulterior a lovit-o și sufocat-o pe mama lui, Elena. Timp de două săptămâni, Răzvan a intrat în casa victimelor, de unde a sustras mai multe bunuri.

Cadavrele au fost descoperite după ce vecinii au alertat 112 din cauza mirosului de pe scară. Dus la audieri, Răzvan și-a recunoscut fapta, conform ziaruldeiasi.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel