Data publicării:

A doua Eclipsă din 2023. Răsturnări de situație pentru fiecare zodie

Autor: Elena Aurel | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
În perioada eclipselor se petrec evenimente care pot avea efecte îndelungate.

Pe 5 mai avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Scorpion. Orice eveniment astrologic, minor sau major, care beneficiază de prezența lui Uranus (planeta imprevizibilului) sau a lui Mercur retrograd (produce încurcături), este unul care poate aduce multiple răsturnări.

Primesc deseori întrebarea: Ce mi se întâmplă de Eclipsa/Lună Plina asta? Adevărul este că oamenii se așteaptă la niște evenimente exterioare puternice. Dar se gândesc puțin sau deloc la schimbările interioare. La modul în care procesează anumite întâmplări. Că, de fapt, tranzitele astrologice au o mare legătură și cu transformările pe plan emoțional și mental. 

Deci când ai așteptări legate de această a doua eclipsă, ai putea să fii atent la ce simți în următoarele zile. 

Luna în Scorpion este recunoscută pentru tendințele extremiste, pentru emoțiile intense, dar și pentru nevoia de a controla. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Modul în care cheltuiești banii se poate transforma. Irevocabil! Și totul poate porni de la un moment în care te simți dezamăgit sau manipulat din punct de vedere financiar. Îți vei da seama că marfa primită nu face atât cât ți s-a cerut și frustrarea va cere o reevaluare. 

Taur/Ascendent în Taur

Trebuie să ai o discuție sinceră cu tine în care să îți recunoști și bunele și relele. Astfel, vei reuși să gestionezi altfel și relația afectivă. Că dacă partenerul te-a controlat total, este cazul să schimbi macazul. Sau dacă nu a existat, poate îl abordezi altfel. 

Citiți mai departe pe Astrosens.ro: https://www.astrosens.ro/a-doua-eclipsa-din-2023-rasturnari-de-situate-pentru-fiecare-zodie_5692.html?fbclid=IwAR1_BNwRuGIhmWDgyJZLJRrncQAIB1e0l0ydCnMJ4dyvzswOdXLl1QymOUc 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel