A dictat restricțiile, apoi le-a încălcat cu AMANTA. Scandal MONSTRU în Marea Britanie
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Cercetătorul care l-a convins pe premierul britanic să impună restricții de circulație în Marea Britanie a fost făcut un „ipocrit arogant" după ce a „pus în pericol" poziția guvernului prin încălcarea regulilor a căror realizare a facilitat pentru a se întâlni pe ascuns cu iubita.

Cercetătorul care l-a convins pe premierul britanic să impună restricții de circulație în Marea Britanie a fost făcut un „ipocrit arogant" după ce a „pus în pericol" poziția guvernului prin încălcarea regulilor a căror realizare a facilitat pentru a se întâlni pe ascuns cu iubita, conform Daily Mail.

„Profesorul Carantină", acum hulit de britanici, a părăsit poziția sa guvernamentală din Comitetul SAGE, însă angajatorul său, Colegiul Imperial din Londra, îi ia apărarea.

Ce s-a întâmplat cu „expertul”

Prof. Neil Ferguson, în vârstă de 51 de ani, i-a cerut amantei sale Antonia Staats, de 38 de ani, să vină dintr-o parte în cealaltă a Londrei, la el acasă. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în contextul în care britanicii au fost sfătuiți chiar de el să stea acasă pentru a nu ajuta la răspândirea coronavirusului.

Criticii au spus că el a „subminat mesajul guvernului legat de restricții" chiar într-una dintre cele mai grele zile ale Marii Britanii, când numărul morților a devenit cel mai mare din Europa.

A crezut că e imun la boală

În demisia de seara trecută, academicianul, care este căsătorit și are un fiu, dar este posibil să se fi despărțit de soție, a mărturisit că a făcut „o eroare de judecată", însă a spus că a crezut că este „imun" la boală. Declarațiile cercetătorului vin în contextul în care experții și Organizația Mondială a Sănătății explică faptul că nu se știe încă dacă infectații mai pot fi sau nu contaminați cu coronavirus.

„Incredibil și șocant. Așadar, guvernul << urmează sfaturile științifice >> ale cercetătorilor care nici măcar nu își urmează sfaturile. Ce mai rușine. Scuza prof. Ferguson este că a crezut că este imun la Covid-19 după ce s-a infectat, chiar dacă nu există dovezi științifice că cine a luat virusul devine imun. Și acest băiat este expertul nr. 1 al guvernului după care se planifică întreaga strategie pentru coronavirus?", a transmis pe Twitter jurnalistul Piers Morgan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel