A crescut la Steaua și e ferm: Nu putem spune că Gigi Becali nu a fost la Steaua. FCSB e continuatoarea!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
A crescut la Steaua și e ferm: Nu putem spune că Gigi Becali nu a fost la Steaua. FCSB e continuatoarea!
A crescut la Steaua și e ferm: Nu putem spune că Gigi Becali nu a fost la Steaua. FCSB e continuatoarea!
Fostul fotbalist Marian Aliuță spune că FCSB este continuatoarea Stelei. Mai mult, Aliuță  îl 'înțeapă' pe oficialul CSA, George Ogăraru, care s-a dezis în ultimii ani de clubul patronat de Gheorghe Becali.

'Eu sunt cu roș-albastru. Altceva nu pot să zic. Eu rămân la părerea că în 2002, când eram acolo, am semnat toți, de la domnul Păunescu la Gigi Becali. Cred că a avut o continuare echipa, nu puteau să o numească altfel. S-a schimbat patronul și mai mult că sigur a avut o continuitate. Ceea ce s-a întâmplat după... nu mai știm. Nu putem spune că Gigi Becali nu a fost la Steaua. S-a jucat în cupele europene', a spus Aliuță.

'George Ogăraru nu poate să spună asta. Înseamnă că nu a jucat acea semifinală de Cupa UEFA, că el a fost la FCSB. Eu nu îi iau apărarea lui Gigi Becali, când am plecat de la Steaua nu am plecat foarte bine, dar Becali a venit într-un moment foarte greu la Steaua, a salvat clubul și i-a rămas lui echipa', a declarat Aliuță, la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Marian Aliuță și-a început junioratul la echipa Steaua la vârsta de doar 8 ani, în anul 1986, după ce roș-albaștrii au cucerit Cupa Campionilor Europeni. Aliuță a rememorat la GSP Live, în urmă cu un an, momentul în care a ajuns la Steaua.

'Știu că ne-a chemat la selecție în ‘86, dimineața pe la 9, pe terenul de rugby. Eram foarte mulți. S-au făcut echipe și ne-au spus că primul jucător care va fi ales va primi un tricou cu Steaua, de la echipa mare.  Aveam niște emoții... Pentru mine, să fi văzut emblema aia mare a Stelei... atunci să ai un tricou era un lux. Era mare tricoul, îmi venea până la glezne. Am fost fericit că am fost ales primul dintre sutele de copii care au fost la selecție. 

Tata era cel mai fericit, s-a lăudat în tot cartierul. Era un tricou cu Fane Petcu. Să ai un tricou cu Steaua era un lux! Știu că nu aveam cum să-l port, dar a fost cel mai mare vis al meu: să am un tricou cu Steaua. De acolo a început nebunia, am crescut în baza aia de la Steaua, de dimineața până seara. Cu ochii închiși aș ști să mă plimb prin toată baza', a declarat Aliuță.

După ce și-a terminat junioratul, Marian Aliuță nu a apucat să evolueze în tricoul Stelei, pentru că a fost împrumutat la diverse echipe. Fostul fotbalist spune că dragostea pentru culorile roș-albastre l-a făcut să plece de la Șahtior Donetsk, când era într-o formă bună, și să semneze cu Steaua în anul 2002. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel