A convins-o Iohannis pe Dăncilă să candideze la prezidențiale? Răspuns după afirmația lui Stănescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Klaus Iohannis - Viorica Dancila
Klaus Iohannis - Viorica Dancila
Klaus Iohannis a făcut precizări în ceea ce privește discuțiile avute cu Viorica Dăncilă înainte de campania electorală și alegeri. Mai mult, a răspuns la afirmația făcută de Paul Stănescu prin care ar fi convins-o pe Dăncilă să candideze la alegerile prezidențiale. 

Klaus Iohannis a fost întrebat de către o jurnalistă, în timpul unei conferințe de presă din această seară, dacă a avut o discuție cu Viorica Dăncilă în care a convins-o să îi fie contracandidat la alegerile prezidențiale. 

Întrebarea vine în contextul în Paul Stănescu a precizat într-o declarație de presă că în momentul în care s-au făcut consultări la Palatul Cotroceni pentru votul din diaspora, Klaus Iohannis a avut o discuție de 20 de minute cu Viorica Dăncilă din care reiese că ar fi convins-o să candideze la alegerile prezidențiale. 

”Mi se pare foarte ciudată această abordare. Nu (n.r nu a convins-o). PSD-ul a convins-o pe doamna Dăncilă să candideze și cred că mai bine întrebați de acolo de ce au făcut-o pentru că rezultatul este bine cunoscut”,  a precizat Klaus Iohannis. 

VEZI MAI MULTE AICI: Stănescu dă din casă conflictele cu Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel