8 MARTIE. Radu Banciu a răbufnit: O obligație în plus
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de la B1 TV, a vorbit despre ziua de 8 martie, spunând că " a ajuns un fel de plată a taxelor ".

"Femeia a fost marginalizată de istorie cam tot timpul. Așa este. Din 1977, să știți că, la nivel mondial, este recunoscută ziua de 8 martie. Astăzi, a ajuns un fel de plată a taxelor, un fel de zi a impozitelor, impozite pe care, sigur, bărbatul le plătește, pentru că n-are încotro, așa cum plătim impozitele peste tot. Nu este decât o obligație în plus", a declarat, miercuri seară, jurnalistul Radu Banciu.

"8 martie nu este decât o ștampilă de aplicat"

"Să nu-mi spuneți mie că există vreun bărbat pe lumea asta care, de 8 martie, nu mai poate el să-i facă un cadou muierii de lângă el. Nu există așa ceva. Cine te oprește să-i faci un cadou femeii în oricare zi a anului? Poți să-i faci cadou în toate zilele anului. Deci, 8 martie nu este decât o ștampilă de aplicat, un impozit în plus. Așa e datina", a mai spus acesta.

[citeste si]

"Cu cât profiți mai mult de acest 8 martie, cu atât ești mai departe de ea. Cu atât îți pasă mai puțin de ea și mai mult de tine", a declarat Radu Banciu în cadrul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel