500.000 de lei, acordaţi de CJ Maramureș pentru susţinerea echipelor de fotbal, potrivit lui Gabriel Zetea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş a alocat suma de 500.000 de lei pentru achiziţionarea de echipamente sportive Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş, pentru susţinerea echipelor din ligile a patra şi a cincea, a declarat, marţi, presei, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea. 

'Finanţarea a fost acordată în baza proiectului - Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Maramureş la nivel de copii, juniori şi seniori - iar suma de 500.000 de lei, atribuită prin Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Maramureş, reprezentanţilor cluburilor sportive din cele două ligi. CJ susţine şi încurajează sportul de masă, îndeosebi cel practicat de copii şi tineri, iar la sfârşit an acordăm premii în bani celor mai buni sportivi care s-au remarcat pe durata unui an de zile', a spus Gabriel Zetea. În context, preşedintele AJF Maramureş, Zoltan Szekely, a spus că în baza proiectului au fost distribuite mingi pentru echipele de copii şi juniori.

'În baza acestui proiect au fost deja distribuite mingi pentru echipele de copii şi juniori participante în campionatele Under 15 Elite, Under 13 şi Under 11, urmând ca, la sfârşitul acestei luni, să primească mingi şi echipele participante la interliga de iarnă - Trofeul 'Gheorghe Ene' şi Trofeul 'Gheorghe Ola'. (...) O mare parte din bani i-am cheltuit deja, prin premierea cu cupe şi medalii a echipelor participante la ediţia trecută. Mai mult, toate echipele care s-au înscris în acest an la nivelul copii şi junior au fost premiate cu mingi', a spus Zoltan Szekely. Din suma alocată de CJ Maramureş, sportivii au mai primit şorturi, jambiere, tricouri, treninguri şi genţi, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel